sebiwan
Enthusiast
Reged: 12/28/05
Loc: Polska
|
|
Oczywiście zapraszam Wszystkich Użytkowników do zadawania pytań i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami tudzień problamami napotkanymi podczas pracy z Band in a box, jeszcze raz przepraszając za ostatnią rzadka aktywnosc na forum spowodowana pracami nad najnowsza wersja BB.
Pozdrawiam serdecznie!
moderator
Edited by sebiwan (01/30/08 01:18 PM)
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Pozdrawiam Wszystkich Uzytownikow i po raz koleny zapraszam do dzielenia sie doswaidczeniami w pracy z Band in a box ! 
moderator
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
A takze zadawania pytan na ktore zawsze z mial checia odpowiem
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Mam nadzieje ze chwilowy przestoj na forum juz niebawem zamieni sie w buzliwa wymiane zdan i pogladow, czemu mam nadzieje przysluzy sie najnowsza wersja Bnad in a box 2008.
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
|
O której więcej dowiemy się zaglądając do dzału BAND IN A BOX 2008 ! ! !
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Który oczywiście znajduje się pod tym linkiem
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Zapraszam do lektury i pozdrawiam serdecznie!
Moderator
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
|
Witam Wszystkich po weekendzie majowym i zapraszam do dalszych wspolnych konwersacji!
moderator
Edited by sebiwan (05/05/08 07:41 AM)
|
|
|
sandebygg
_______
Reged: 05/17/08
|
|
|
Witam serdecznie. W jaki sposób mogę wpisać 3 lub 4 akordy w jednym takcie bo jak narazie to mogę wpisać tylko 2. Dzięki i pozdrawiam
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Witam serdecznie po krotkiej przerwie, spowodowanej intensywnymi pracami nad najnowsza wersja Band in a box i z mila checia udzielam odpowiedzi na zadane pytania!
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Cytat:
Witam serdecznie. W jaki sposób mogę wpisać 3 lub 4 akordy w jednym takcie bo jak narazie to mogę wpisać tylko 2. Dzięki i pozdrawiam
Zatem kolejnosc zdarzen jest nastepujaca :
1) Klikamy prawym klawiszem myszki na dany takt na Kartce Akordowej - glownym ekranie startowym programu
2) Z rozwijanego menu wybieramy opcje Ustawienia Akordu - lub stosujemy komende Alt + F5 stojac kursorem w danym takcie
3) W menu Opcje Akordu zauwazamy znajdujaca sie u gore zakladke Miara : 1,2,3,4
4) Kazda z poszczegolnych miar oznacza kolejna cwiercnute w danym takcie, zatem wybieramy interesujace nas miejsce w takcie np. gdy chodzi o 3 kolejna ćwierćnute wybieramy 3 i wpisujemy w zakaldce Akord wprowadzamy interesujacy nas akord: Dzwiek podstawy + jego rozszerzenie
5) And more and more
Edited by sebiwan (06/18/08 03:23 PM)
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Drodzy Uzytkownicy ! ! !
Zapraszam do obejrzenia rozdziału Band in a box 2007.5 PlusPAK - najnowsze funkcje ! ! ! w ktorym dowiecie sie wielu ciekawych i fascynujacych rzeczy o nowym Band in a box 2007.5 PlusPAK ! ! !
moderator
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Wszystkich zainteresowanych najnowszą dostępną wersją programu w polskiej wersji językowej czyli Band in a box 2008 zapraszam do nowopowstalego działu BAND IN A BOX 2008 PL
Moderator
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Zapraszam wszystkich użytkowników zainteresownych najnowsza oferta programową PG MUSIC czyli Band in a Box 2008.5 do działu
BB 2008.5 REWELACJE ! ! !
Pozdrawiam i zachęcam do lektury!
Moderator
|
|
|
wojtekdu
_______
Reged: 12/03/06
|
|
|
Niebawem to jest... No właśnie co to jest niebawem. Na rynku pojawiła się wersja 2009, a Ty podniecasz się i nas wersją 2008, której nadal nie ma. Jestem legalnym użytkownikiem i byłem zmuszony ratować się lewizną. Tak nie powinno być. Rozumię, że prace trwają a rynek jest jaki jest, ale chciałbym wiedzieć bardziej precyzyjnie pierwsza połowa, drugi kwartał, itp.
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
|
Szanowny Panie!
W odpowiedzi na Pana roszczenia, rzec moge tylko tyle, iz rowniez chcilabym znac dokladne terminy promocji nowych produktow w polskiej wersji jezykowej, jednak nie jest mi to dane. Nie jestem jednak rzecznikiem prasowym PG MUSIC i nie lezy jednak w moich kompetencjach tlumaczenie logistyki sprzedazy firmy PG MUSIC, zatem Pana ton pretensjonalny jest nieuuzasadniony.
Wiadomo mi ze ekipa polskich tlumaczy skonczyla prace nad tlumaczeniem wersji 2008 i 2008.5 i rozpoczela prace nad wersja 2009, zatem wnioskowac moge iz niebawem ukaza sie w sprzedazy kolejne nowe produkty w polskiej wersji jezykowej. Nie znane mi sa jednak zadne szczegolowe terminy.
Ponadto nie przypominam zebysmy przechodzili po imieniu, daltego prosze o zachowanie grzecznosciowej formy, w przeciwnym razie Pana wypowiedzi bede usuwane.
Moderator
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Zapraszam wszystkich do działu BAND IN A BOX 2008 PL w którym przedstawiono wiekszosc nowych funkcji zawwartych w Band in a Box 2008.
Pozdrawiam i zycze milej lektury!
Modearator
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
|
Użytkownik wirtualny 77 wysłał następującą wiadomość
Chciałem się zalogować do pl - forum i zadać po prostu 3 pytania(...)
chciałem zapytać czy jest polska wersja Band in a box - która ? czy kupując ją mam tam PL-instrukcję ...? gdzie i za ile mogę to kupić ?
Będę wdzięczny jeśli znajdziesz czas na krótką odpowiedź(...)
dzięki Aleks
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Witaj Aleks!
Na wstepie zaznaczyc pragne ze najlepsza droga uzyskania odpowiedzi na interesujace Cie zagadnienia jest kontakt z moderatorem poprzez forum.
Z mysla o pytaniach kierowanych od uzytkownikow zostal stworzony dzial
PYTANIA DO MODERATORA ktory znajduje sie pod ponizszym linkiem http://www.pgmusic.com/ubbthreads/showfl...0&fpart=all
Zawsze mozesz smialo kierowac na forum pytania , jesli tylko bede umial pomoc to na pewno odpowiem
Natomiast powracajac do twego biezacego pytania - oczywiscie jest mozliwosc zakupu polskiej wersji programu. Sprzedaz funkcjonuje poprzez oficjalna strone programu http://www.band-in-a-box.com/pl/index.html
Na chwile obecna w sprzedazy dostepna jest pełna polskojezyczna wersja programu BB 2007.
W prawej dolnej czsci ekranu znajdziesz nagłowek Band-in-a-Box 2007 dla Windows Pierwszy Zakup
Jesli nie jestes posiadaczem zadnej z wczesniejszych wersji, wybierz jedna z proponowaych opcji:
Band-in-a-Box Pro 2007 dla Windows - $99 Zawiera wersję 2007, Zestaw Styli 0-3, Solista 1, Melodysta 1 lub
Band-in-a-Box MegaPAK 2007 dla Windows - $269 Zawiera wersję 2007, Zestaw Styli 0-66, Solista 1-11, 16-18, Melodysta 1-8, Video Instrukcja Band-in-a-Box Oczywiscie przy zakupie polskiej wersji programu, otrzymujesz pelna instrukcje w jezyku polskim
Pozdrawiam i zycze udanych zakupów!
Moderator
|
|
|
sebiwan
Enthusiast
|
|
Szanowni Użytkownicy!
Zapraszamy do odwiedzenia specjalnego działu na forum Band in a Box 2009 poświęconego najnowszemu produktowi PG MUSIC BAND IN A BOX 2009 .
Zapraszamy do lektury!
Moderator<spoko>
|
|
|