Hallo muziekvrienden,

Het is nu echt zover! De Nederlandse versie van Band-in-a-Box 2008 is nu beschikbaar, met talloze nieuwe functies.
Zoals vorig jaar de RealDrums waren toegevoegd, zijn er nu "live" audio opnamen van echte solisten: Sax, Pedal Steel Gitaar en Akoestische Gitaar. Die RealSolisten passen zich natuurlijk wel aan bij de akkoorden. Ze spelen ook mee in een aantal nieuwe Stijlen, in de Gitaar of Strijkers partij. Sluit een goede geluidsinstallatie aan, en je kunt het arrangement niet meer onderscheiden van professionele muziek.
En dan is het aantal variaties (tot nu toe alleen a en b) voor elke stijl uitgebreid tot maximaal een stuk of 20. Veel stijlen zijn daarvoor aangepast met [a] t/m [d] substijlen voor Intro, Couplet, Refrein en Break.
En nog veel meer verbeteringen...
Lees er alles over op de Nederlandstalige website http://www.bandinabox.com/nl of http://www.band-in-a-box.com/nl. Daar kun je bestellen en betalen met PayPal of een creditcard, en dan kun je meteen downloaden. Let op: het is wel 100 MegaBytes of nog meer, dus neem er even de tijd voor. De bestelling blijft speciaal voor jou drie dagen op een gereserveerde plek op internet staan. Als het downloaden eventueel toch niet lukt, stuur even een email naar nl@pgmusic.com, dan helpen we je altijd verder. Eventueel kun je zelfs binnen 30 dagen je geld terugkrijgen - zonder vragen...
Je kunt ook voor 20 US Dollar (ongeveer 15 Euro) extra de CD-ROM's laten opsturen per koerier.

Voor Nederlandse en Belgische gebruikers van de Engelstalige versie 2008 hebben we ook goed nieuws. Lees verder in andere berichten in het NL Band-in-a-Box Forum.

Goei,
Peter


Edited by Peter Eigenraam (03/15/08 06:55 PM)