Po celou dobu a to od roku 2005 nový upgrade (Band in a box i Realband) instaluji do stávající verze a v podstatě je to vždy bez problému. Jednou se mi stalo, že mi RealBand nechtěl naběhnout a po instalaci mi opět nefungoval jak by měl. Tak jsem udělal to, že jsem adresář přejmenoval z RealBand na RealBand1 a znovu přeinstaloval a RealBand spuštěný s nového adresáře už fungoval ok. Pak jsem smazal celý adresář RealBand1 i s obsahem v něm. Pokud máš na disku dost místa mohl bys to zkusit přejmenoval adresář bb na bb1 a taky RealBand na RealBand1 a provést novou instalaci a budeš mít jistotu čisté instalace, pak předchozí adresáře smazat. Před přejmenováním proveď deaktivaci, jak je ukázána ve videu. Po spuštení Band in a boxu z nového adresáře proveď novou aktivaci a stačí, když spustíš jen poslední opravný balíček - Band-in-a-Box® 2022 Build 912 (Dec 16, 2021). Dobré když k nové instalaci použiješ jejich - Band-in-a-Box Download Manager. Podle mne se staré údaje v Registru přepíší novými. Pokud si nebudeš jistý mým návrhem, počkej si na vyjádření Karla a konej na jeho doporučení. Ještě je tu jedna možnost, že svůj příspěvek si přeložíš do angličtiny ( já to dělám přes Google translator ) a dáš ho na PG Music Product Forums hned do první položky nahoře - Band-in-a-Box pro Windows jako svůj příspěvek a počkáš si na odpovědi. Je taky možné, že ti i odpoví přímo někdo od PGMUSIC - např. od "Simona". Já do svých příspěvku přidávám, že se omlouvám, že neovládám dost dobře angličtinu, tak si svůj příspěvek překládám Google traslatorem. Pak je tu možnost dalšího "opětovného" tvého dotazu přímo k PGMUSIC.

Last edited by Gause Zdenek; 12/26/21 01:27 AM.

BIAB 2025,RB 2025,PTA 2024,Windows 11,Studio One PRO 5.5.2,Melodyne Studio 5.4.2.006,Sibelius 8.4.1,Acoustica 7.4.14,Notion 6,Progression 3,Harmony Assistant 9.9.5c,RX9,Ripx DeepAudio 7.5.1,Kontakt 7.10.7,DeCoda 1.3.2,Synthesizer V Studio Pro 1.12.2